Μπαρτσελονα Παρι 1-4 : Πρόκριση-θρίλερ για τη Λίβερπουλ, αυτοκτόνησε η Ίντερ ... : Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπαρτσελονα Παρι 1-4 : Πρόκριση-θρίλερ για τη Λίβερπουλ, αυτοκτόνησε η Ίντερ ... : Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Για τη σπέτσια η προσπάθεια παραμονής εκτός ζώνης υποβιβασμού συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με την εκτός. Αψήφησαν τον κορονοϊό και έστησαν γιορτή έξω.

Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Ηφετινή απόδοση του μάρκος γιορέντε με την φανέλα. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ.

ΑΕK: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ | Players Club ...
ΑΕK: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ | Players Club ... from www.playersclub.gr
Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Για τη σπέτσια η προσπάθεια παραμονής εκτός ζώνης υποβιβασμού συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με την εκτός. O παντελής διαμαντόπουλος στο οπαπ game time μπασκετ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Αψήφησαν τον κορονοϊό και έστησαν γιορτή έξω. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics).

Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Ναι, να μην παραγγείλουμε αλλά αρκεί αυτό; Πλέον η μπάρτσα ψάχνει μία. Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. O παντελής διαμαντόπουλος στο οπαπ game time μπασκετ. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Έχω τη φανέλα της παρί στην καρδιά μου. Ημπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

H παρί ετοιμάζει πρόταση 70 εκατομμυρίων για τον γιορέντε. Έχω τη φανέλα της παρί στην καρδιά μου. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Το χατ τρικ του εμπαπέ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

ΚΥΠΕΛΛΟ: Αυτή είναι η 8άδα! - Balla.com.cy
ΚΥΠΕΛΛΟ: Αυτή είναι η 8άδα! - Balla.com.cy from balla.com.cy
Το χατ τρικ του εμπαπέ. H παρί ετοιμάζει πρόταση 70 εκατομμυρίων για τον γιορέντε. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Το χατ τρικ του εμπαπέ. O παντελής διαμαντόπουλος στο οπαπ game time μπασκετ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid).

Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics).

Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Ναι, να μην παραγγείλουμε αλλά αρκεί αυτό; Αψήφησαν τον κορονοϊό και έστησαν γιορτή έξω. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: O παντελής διαμαντόπουλος στο οπαπ game time μπασκετ. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ημπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Ηφετινή απόδοση του μάρκος γιορέντε με την φανέλα. Πλέον η μπάρτσα ψάχνει μία. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid).

Για τη σπέτσια η προσπάθεια παραμονής εκτός ζώνης υποβιβασμού συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με την εκτός. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Πλέον η μπάρτσα ψάχνει μία. H παρί ετοιμάζει πρόταση 70 εκατομμυρίων για τον γιορέντε.

tsatalas: Μαρτίου 2012
tsatalas: Μαρτίου 2012 from 2.bp.blogspot.com
Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Ηφετινή απόδοση του μάρκος γιορέντε με την φανέλα. Για τη σπέτσια η προσπάθεια παραμονής εκτός ζώνης υποβιβασμού συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με την εκτός. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Το χατ τρικ του εμπαπέ.

Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. O παντελής διαμαντόπουλος στο οπαπ game time μπασκετ. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Αψήφησαν τον κορονοϊό και έστησαν γιορτή έξω. Έχω τη φανέλα της παρί στην καρδιά μου. Ναι, να μην παραγγείλουμε αλλά αρκεί αυτό; Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου.

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: μπαρτσελονα. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook