Τσελσι Νιουκαστλ : Λάτσιο - Ίντερ 1-1: Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι στη Ρώμη : Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες».

Τσελσι Νιουκαστλ : Λάτσιο - Ίντερ 1-1: Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι στη Ρώμη : Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες».. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η τσέλσι φιλοξενεί την νιούκαστλ με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο.

Έκλεισαν το instagram της Kinsey, κλείνουν και τον τάφο τους!
Έκλεισαν το instagram της Kinsey, κλείνουν και τον τάφο τους! from fws.gr
Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Η τσέλσι φιλοξενεί την νιούκαστλ με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις.

*μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Σε καλή κατάσταση είναι η τσέλσι και η νιούκαστλ προβληματίζει. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια στο internet που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στις 15/02/2021. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο.

Ολυμπιακός: Ο Χάινς περιέγραψε το «πεταχτάρι» του Πρίντεζη ...
Ολυμπιακός: Ο Χάινς περιέγραψε το «πεταχτάρι» του Πρίντεζη ... from fws.gr
Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από.

Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο.

Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Ένας γνώριμος της ΑΕΚ σφυρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Ένας γνώριμος της ΑΕΚ σφυρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ from fws.gr
Σε καλή κατάσταση είναι η τσέλσι και η νιούκαστλ προβληματίζει. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια στο internet που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στις 15/02/2021. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι.

Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα τσελσι. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook